Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

PSILORITIS RACE


"Ο διεθνής ορεινός αγώνας «Psiloritis Race» αποτελεί μια αθλητική συνάντηση που προβάλλει τη σωματική άσκηση σε συνδυασμό με το περιβάλλον και την επαφή με τη φύση. Ο αγώνας, εκτός από τη μοναδικότητα της Ορεινής Κρήτης και τη συναρπαστικότητα που προσφέρει ένα μοναδικό ορεινό άθλημα αντοχής και περιπέτειας μαζί, στοχεύει να προσελκύσει αλλά και να αναδείξει έλληνες και ξένους αθλητές που αφοσιώνονται στο ορεινό τρέξιμο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός επίπονου αγώνα διάρκειας επτά περίπου ωρών. Γι' αυτό και οι αθλητές που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον Psiloritis Race (PR) θα εφαρμόσουν τη φιλοσοφία της ημιαυτονομίας, μεταφέροντας ελάχιστο υποχρεωτικό εξοπλισμό που θα τους προσφέρει τόσο ασφάλεια όσο και αυτάρκεια στη διάρκεια του αγώνα, παρά τη συστηματική και σε τακτά χρονικά διαστήματα τροφοδοσία της διοργάνωσης."

Οι σπουδαστές της ειδικότητας βοηθών Φυσικοθεραπείας θα συμμετέχουν εθελοντικά και φέτος στην αποθεραπεία των αθλητών υπό την επίβλεψη των φυσικοθεραπευτών Σ. Θεοδοσόπουλο, Α.Μυστράκη και Γ. Λιουδάκη! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι και τον τελευταίο πόντο στο σετ. Τώρα που διαμορφώθηκε το τελικό "σκορ&...