Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


 Οι μαθητές που θα φοιτήσουν στο ΕΠΑΛ πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης στην εφαρμογή https:// e-epal. minedu.gov.gr

Η ηλεκτρονική δήλωση θα γίνεται από 19/06- 23/06.
 

Για να μπείτε στην εφαρμογή αυτή χρειάζεστε κωδικούς taxisnet (εφορίας) των γονέων /κηδεμόνων ή με τους δικούς σας εφόσον είστε ενήλικοι. Προσοχή!!
 

1. Μπορείτε να δηλώσετε έως τρία ΕΠΑΛ σε επίπεδο Περιφέρειας. Εφόσον θέλετε να δηλώσετε το 1o ΕΠΑΛ Ρεθύμνου ως σχολείο φοίτησης σας πρέπει να το δηλώσετε ως πρώτη προτίμηση.
2. Οι μαθητές που θα είστε την επόμενη χρονιά στη Β΄ τάξη θα δηλώσετε τον Τομέα που θέλετε να πάτε και αυτοί που θα είστε στη Γ΄ τάξη την Ειδικότητα.
3. Αφού υποβάλετε την ηλεκτρονική δήλωση, θα πληροφορηθειτε από την εφαρμογή ότι μπορείτε να κάνετε την εγγραφή στο σχολείο. Άρα, θα πρέπει να έρθετε μετά την ηλεκτρονική δήλωση στο σχολείο στο διάστημα 26/06-30/06 για να κάνετε την εγγραφή. 




Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών και έχει αρκετά προβλήματα. Όπως και να έχει όμως θα μπορέσετε να εγγραφείτε στ σχολείο που επιθυμείτε είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης!
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σχολείο σας.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι και τον τελευταίο πόντο στο σετ. Τώρα που διαμορφώθηκε το τελικό "σκορ&...